Idag åkte vi till Linde BK och tränade passivitet (se bilder). Sen fick Saga ligga ettans plats (2 min, 20 meter) och det klarade hon galant, fast Taylor satt i bilen och tjöt som en stucken gris. Provade även lite linförighet, som Saga behöver träna lite mer, och gjorde ett inkallande, 10a igen!

Taylor fick också ligga ettans plats, när Saga satt i bilen. Hon klarade 20 sek smiley. Hon var egentligen för uppspelt, men jag ville ändå testa, och hon gjorde allting rätt med fot, koppla loss, stoppa undan kopplet, ligg och stanna kvar (fast hon lade sig väldigt snett, så hon fick lägga sig på nytt med hjälp). Men sen så ville hon vara med mig i stället för att ligga därborta smiley. På det så tränade vi linförighet/kontakt och gjorde ett inkallande, som gav en 10a som vanligt smiley .

En lyckad träning, allt som allt!